ასისტენტ პროფესორი

სოციოლოგიის მიმართულებით

დავამთავრე ოზურეთის რაიონის სოფ. ნატანების N2 საშუალო სკოლა, 1982 – 1989 წლებში ვსწავლობდი და დავამთავრე ივანე ჯავახიშვილის სახელმწიფო უნივერსიტეტის ფიზიკის ფაკულტეტი, სპეციალობა თეორიული ფიზიკა. 1989-1992 წლებში ვსწავლობი და დავამთავრე მეცნიერებათა აკადემიის ფიზიკის ინსტიტუტის ასპირანტურა, სპეციალობით ბირთვული და ელემენტარული ნაწილაკების ფიზიკა. 1994 – წლიდან დღემდემდე მოვღვაწეობ პრაქტიკულ სოციოლოგიაში სტატისტიკოსად. ვარ შერჩევების სპეციალისტი – სტატისტიკის დეპარტამენტში.

მრავალცვლადიანი რეგრესიული მოდელები, ფაქტორული და კლასტერული ანალიზი

პუბლიკაციები:
2018 Consistent Estimator of Tbilisi City Lepl Public Schools Internal Resources Financial Priorities of Addition Models of Regression, by K. Chokuri, N. Durglishvili, V. Kechakmadze, Z. Kvatadze, in the Book of Abstracts of IX International Conference of the Georgian Mathematical Union (Dedicated to 100-th Anniversary of Ivane Javakhishvili Tbilisi State University).

2016 Foreign Policy And Practice On Global Arena Of Three South Caucasus States – The Evidence from Voting in the UN General Assembly, by Leila Alieva, Tamar Pataraia and Ivane Ketchakmadze, CIPDD, Civil Council on Defence and Security, GMF (The German Marshal Fund of the United States), 2016.

2015 R. Chartolani, V. Kechakhmadze, Z. Kvatadze. Analysis of factors of ranging of the state professional educational institutions of Georgia, Reports of enlarged sessions of the seminar of I. Vekua Institute of Applied Mathematics, Tbilisi, 2015 (accepted).pp31-33.

2015 The choice, Marina Muskhelishvili, Lia Mezvrishvili, Ivane Kechakmadze, Mariam Iakobidze, ASCN (Center for Social Studies), “Universal”, Tbilisi,2015.

2012 სოციალური კაპიტალის როლი საქართველოს სოფლის განვითარებაში, ავტორები: მარინა მუსხელიშვილი, ლია მეზვრიშვილი, ბექანაცვლიშვილი, მარიამ ელიზბარაშვილი. სტატისტიკური უზრუნველყოფა – ივანე კეჭაყმაძე; „უნივერსალი“, 2012.

ჩემი ნაშრომები ალბათობის თეორიასა და სტატისტიკაში; აგრეთვე, შერჩევების თეორიაში, გამოქვეყნებული მაქვს ResearcgGat-ზე
(სულ 31 ნაშრომი). მათი წაკითხვის საერთო რაოდენობა (დაახლოებით 6 თვის განმავლობაში)

მონაცემთა დამუშავება (კომპიუტერული პროგრამა SPSS/PSPP-ის გამოყენებით); სტატისტიკა; SPSS; ბიოტექნოლოგიური მიდგომები და სტატისტიკა

სტატისტიკისა და SPSS – ის კურსი