ასისტენტ–პროფესორი, ციფრული ინჟინერიის მიმართულებით

შალვა ბერიაშვილი დაიბადა 1989 წელს თბილისში; 2011 წელს დაამთავრა ივ. ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის მათემატიკის საბაკალავრო პროგრამა, 2013 წელს დაამთავრა ივ. ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის განათლების სამაგისტრო პროგრამა და 2020 წელს წარმატებით დაიცვა დოქტორის ხარისხი საქართველოს ტექნიკურ უნივერსიტეტში. 2019 წლიდან აქტიურად მონაწილეობს სხვადასხვა უმაღლესი საგანმანათლებლო დაწესებულების სასწავლო პროცესში. 2022 წლიდან იყო ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტის მოწვეული პედაგოგი, ხოლო 2023 წლიდან გახლავთ ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტის ასისტენტ-პროფესორი.

დისკრეტული მათემატიკა, კომბინატორული გეომეტრია

პუბლიკაციები

• Beriashvili. On some properties of primitive polyhedrons. Transactions of A. Razmadze Mathematical Institute Vol. 174 (2020), issue 1, 23–28
  • Beriashvili. The asymptotic behavior of precise lower estimate of reconstruction of a linear order on a finite set, Transactions of A. Razmadze Mathematical Institute 173(2019), no. 3, 1-6
  • Beriashvili, T. Kasrashvili, A. Kirtadze, On the strong uniqueness of elementary volumes on . Rep. Enlarged Sess. Semin. I. Vekua Appl. Math. 32 (2018), 11–14

• გამოთვლების მათემატიკური საფუძვლები;
  • პრაქტიკული მათემატიკის ელემენტები;
  • რიცხვითი მეთოდების საფუძვლები
  • გამოთვლების მათემატიკური საფუძვლები;
  • პრაქტიკული მათემატიკის ელემენტები

პრაქტიკული მათემატიკის ელემენტები (საბაკალავრო, 2022-2023 გაზაფხული-შემოდგომის სემესტრები).